Óvoda

2021. 02. 01.

Kedves Édesanyák és Édesapák!

Az Oktatási Hivataltól kapott tájékoztatás szerint a Diana utcai óvoda előzetes terveinkkel ellentétben csak 2021. szeptemberétől nyithatja meg kapuit óvodásai előtt. A februári szülői értekezletet a már jelentkezett gyermekek szülei számára megtartjuk. A pontos időpontról hamarosan értesítjük Önöket.

Szeretettel:

Dóra Zoltán
igazgató


2020. 12. 11.

Kedves Édesanyák és Édesapák!

Köszönöm az új óvoda irányába az előzetes jelentkezésekkel kifejezett támogatásukat és bizalmukat! Örömmel adok hírt arról, hogy az építkezés a végéhez közeledik, hamarosan elkezdődhet a próbaüzem, és ezzel együtt elindul az engedélyeztetési eljárás folyamata.

Az óvodát a gyermekek előtt 2021. március 1-jén szeretnénk megnyitni. A megnyitás előtt, február közepén, szülői értekezlet keretében tájékoztatjuk a Szülőket a tudnivalókról és bemutatkozik a vezető óvónő. A pontos időpontot tartalmazó meghívót az előzetes jelentkezéskor megadott e-mail címre fogjuk küldeni.

Szeretnénk két csoporttal indítani az óvodát. Egy csoport már betelt, a másik csoport indításhoz várjuk még a jelentkezőket. Kérem, hogy hívják fel az óvodát kereső keresztény szülők figyelmét új, katolikus óvodánk indulására és a felvétel lehetőségére!

Áldott Karácsonyt kívánok!

Szeretettel:

Dóra Zoltán
igazgató


Kedves Édesanyák, Édesapák, Nagyszülők! ovoda 001 kicsi 2

Örömmel adunk hírt arról, hogy Budapest XII. kerületében, a Svábhegyen, a Diana u. 15/a szám alatt megkezdődött egy új, katolikus óvoda építése, amely 2021. januárjában nyitja meg kapuit az óvodások és családjaik előtt.

Az új épület tiszta levegőjű, csendes, zöld környezetben épül. Belső terei tágasak, világosak lesznek. Bútorainak, berendezési tárgyainak, kinti- és benti játékainak a kiválasztása a kisgyermekek életkori sajátosságihoz igazodik.

Tornatermében a hideg, esős napokon is biztosított lesz a mozgás, a sportolás élménye.

Ebben a biztonságos, egészséges, motiváló környezetben, mosolygó óvónénik, imádságos lelkülettel teremtenek elfogadó, szeretetteljes, családias légkört az ovisok számára.

Játékos foglalkozásokkal, sok mozgással, néphagyományok átörökítésével nevelik a gyermekeket és bontakoztatják ki képességeiket.

Figyelmet fordítanak a gyermekek érzelemvilágának zenével, közös imával történő formálására.

Az új óvoda a Pannonia Sacra Katolikus Általános Iskolához tartozik. Az iskolával való a közvetlen kapcsolat és a közös programok segítik az óvodások felkészülését a könnyű, és sikeres iskolakezdésre.

Az új óvodában három, azonos életkorú gyermekekből álló csoport indítására van lehetőség. A homogén csoportokba várjuk a 3-6 éves korú gyermekek előzetes jelentkezését.

Az előzetes jelentkezés a kitöltött Szándéknyilatkozat Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre történő visszaküldésével történik.

A Szándéknyilatkozat innen letölthető.


Kapcsolat:

Telefon: +36 30 964 8897

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Budapest, 2019. december 1.

 

                        Kocsis István atya                                         Dóra Zoltán

                               plébános                                                    igazgató