Cikkek

Előzd meg a fogaskerekűt!

Hivatalos versenykiírása a 18. ELŐZD MEG A FOGASKEREKŰT! versenynek

 

Kedves Szülők!

Idén április 15-én, szombaton ismét megrendezik kerületünk hagyományos szabadidő versenyét az „Előzd meg a fogaskerekűt” rendezvényt.

Több versenyszámban kipróbálhatják magukat iskolánk tanulói és családtagjaik.  Szervezett keretek között a túraversenyen (7 km) veszünk részt tanulóinkkal.

Gyerekeknek jelentkezni lehet a testnevelőknél vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen ápr. 4-ig pólóméretük megadásával (pl. 150 cm). Benevezni kívánt kísérőket és más számban indulókat a tájékoztatóban megadott online felületen kell rögzíteni (ápr.11-ig). Természetesen lehet a felnőtteknek nevezés nélkül is kísérni, de ebben az esetben nem kapnak ajándékot. Minden tanulónk részvétele beleszámít az iskolák közötti éves pontversenybe. A gyerekek részvétele ingyenes! A résztvevők ajándékcsomagot, pólót kapnak. Nagy lehetőség továbbá, hogy a benevezett gyermek ill. felnőtt résztvevők egy 50%-os kupont kapnak, amelyet a felnőtt atlétikai világbajnokság jegyvásárlásánál válthatnak be!  A gyerekeket a várható nagy létszám miatt is nem tudjuk kísérni, ezért családtagokkal vagy megbízott kísérőkkel vehetnek részt.

Túraverseny indulási pontja a Zugligeti Általános Iskola udvara.

Az iskolákat 8.30 és 10.00 között indítják. Pontos időpontot még nem kaptuk meg, erről később tudunk tájékoztatást adni.

Minden kedves résztvevőt szeretettel várunk!

 

Budapest, 2023. március 29.

Köszönettel: Ági néni, Kinga néni, Zsolt bácsi

Bejelentkezés a honlapra