Ebéd

Heti étlap

Kedves Szülők!

Az étkezési díjak 2021. január 1-től az alábbiak szerint módosulnak:

Kiscsalád Nagycsalád
Ebéd  530 Ft
265 Ft

Tízórai-ebéd/
Ebéd-uzsonna

620 Ft
310 Ft
Napközi
 710 Ft

 355 Ft

A diétás ebéd
ára válozatlan

1440 Ft
 720 Ft

A következő havi ebédbefizetésre már a fenti árak vonatkoznak. Az ebédbefizetés összegéről a tájékoztató e-mailt minden hónap 10-én kiküldjük. Abefizetésnek legkésőbb 18-ig be kell érkezni. Kérem, hogy a határidő pontos betartásával segítsék munkánkat!

Köszönettel:                                     

Dóra Zoltán
igazgató

 

  Az étkezés összegét a CIB Bank: 10700440-68722690-51100005 számú számlára kell átutalni.

 1. Kedvezményezett neve: Pannonia Sacra Katolikus Általános Iskola
 2. Szeptember és október hónapra a teljes vagy kedvezményekkel csökkentett étkezési díjat kérjük átutalni. A november hónapra történő befizetéstől kezdve minden hónap 10-éig e-mailben küldünk a szülőknek egy ebédfizetési értesítőt, amelyben a következő hónapra esedékes, előző havi lemondásokkal csökkentett, utalandó összeg szerepel. Az összegnek minden hónapban legkésőbb 18-áig meg kell érkeznie az iskola számlájára . Amennyiben az utalás 18-áig nem érkezik meg az iskola számlájára, akkor a gyermek a tárgy hónapban nem kap ebédet. Kérjük, hogy az utalásokat időben indítsák el.
 3. Átutaláskor a közleményben kérjük feltüntetni:
  a gyermek nevét, osztályát, étkezés típusát (napközi, ebéd stb.) és a kedvezmény mértékét (pl. nagycsaládos, 50 %).
 4. Az étkezés típusán év közben is lehetőség van módosítani, de csak abban az esetben, ha ezt a titkárságon előző hónap végéig jelzik.
 5. Ha egy családból többen étkeznek az iskolában, lehet egy összegben utalni az étkezés árát, de itt is fel kell tüntetni minden gyermekre vonatkozóan a 4. pontban kérteket.
 6. Hónap végén az ebédbefizetést igazoló számlát is e-mailben küldjük el a szülőknek.
 7. Ebédlemondás
  Az étkezés reggel 9 óráig mondható le a következő napra telefonon (225-05-06/11-es mellék), vagy e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  A reggel 9 óra után bejelentett lemondásokat már csak két nappal későbbi étkezés lemondására tudjuk elfogadni.

 

FONTOS!!

Kedvezményes ebédhez szülő által aláírt „Nyilatkozat”, vagy érvényes Határozat leadása szükséges. A „Nyilatkozatinnen letölthető. A kitöltött és aláírt „Nyilatkozatot” kérjük legkésőbb 2020. augusztus 26-ig a titkárságon leadni, vagy e-mailben elküldeni (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) szíveskedjenek. Amennyiben a „Nyilatkozat” e-mailben kerül elküldésre, kérjük, hogy az eredeti példányt legkésőbb az első szülői értekezleten adják le az osztályfőnöknek.

Bejelentkezés