Ebéd

Heti étlap (iskola)

 

Étkezési díjak 2021. október 1-től

Kiscsaládos Nagycsaládos
Ebéd 560 Ft/nap 280 Ft/nap
Tízórai és ebéd 656 Ft/nap 328 Ft/nap
Ebéd és uzsonna
Napközi (tízórai, ebéd, uzsonna) 750 Ft/nap 375 Ft/nap
Diétás ebéd 1560 Ft/nap 780 Ft/nap

2021. szeptembertől az ebédbefizetés továbbra is kizárólag átutalással történik.

A novemberre történő befizetés határideje 2021. október 18.

 

  1. Az étkezés összegét a CIB Bank: 10700440-68722690-51100005 számú számlára kell átutalni.
  2. Kedvezményezett neve: Pannonia Sacra Katolikus Általános Iskola és Óvoda
  3. Szeptemberre és majd október hónapra a teljes vagy kedvezményekkel csökkentett étkezési díjat kérjük átutalni. A november hónapra történő befizetéstől kezdve minden hónap 10-én e-mailben küldünk a szülőknek egy ebédfizetési értesítőt, amelyben a következő hónapra esedékes, előző havi lemondásokkal csökkentett, utalandó összeg szerepel. Az összegnek minden hónapban legkésőbb 18-áig meg kell érkeznie a fenti számlára. Amennyiben az utalás 18-áig nem érkezik meg az iskola számlájára, akkor a gyermek a tárgy hónapban nem kap ebédet. Kérjük, hogy az utalásokat időben indítsák el.
  4. Átutaláskor a közleményben kérjük feltüntetni: a gyermek nevét, osztályát, étkezés típusát (napközi, ebéd stb.) és a kedvezmény mértékét (pl. nagycsaládos, 50 %).
  5. Az étkezés típusán év közben is lehetőség van módosítani, de csak abban az esetben, ha ezt e-mailben (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy a titkárságon előző hónap végéig jelzik.
  6. Ha egy családból többen is étkeznek az iskolában, kérjük, hogy külön-külön utalják át az étkezés árát.
  7. Hónap végén az ebédbefizetést igazoló számlát is e-mailben küldjük el a szülőknek.
  8. Diétás ebéd kizárólag érvényes szakorvosi igazolással rendelhető, melyet kérünk 2021. augusztus 25-ig a titkárságon leadni, vagy e-mailben elküldeni (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).
  9. Ebédlemondás rendje: Az étkezés reggel 9 óráig mondható le a következő napra személyesen, telefonon a titkárságon (225-05-06/11-es mellék) vagy e-mailben (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). A reggel 9 óra után bejelentett lemondásokat már csak két nappal későbbi étkezés lemondására tudjuk elfogadni.

FONTOS!!

Kedvezményes ebédhez szülő által aláírt ”Nyilatkozat”, vagy érvényes Határozat leadása szükséges. A ”Nyilatkozat” az iskola honlapjáról is letölthető. A kitöltött és aláírt ”Nyilatkozatot” kérjük legkésőbb 2021. augusztus 25-ig a titkárságon leadni, vagy e-mailben elküldeni (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) szíveskedjenek. Amennyiben a ”Nyilatkozat” e-mailben kerül elküldésre, kérjük, hogy az eredeti példányt legkésőbb az első tanítási héten adják le az osztályfőnöknek vagy a titkárságon.

Bejelentkezés